Home » ȘCOALĂ, VALORI ȘI REUȘITE – Viitorul are nevoie de fiecare exemplu bun! Astăzi, despre Mihai-George Timoce din Romuli

ȘCOALĂ, VALORI ȘI REUȘITE – Viitorul are nevoie de fiecare exemplu bun! Astăzi, despre Mihai-George Timoce din Romuli

Publicat de Radu SÎRBU
3350 Vizualizari

Școala Gimnazială Romuli are încă un motiv de mândrie, cu bucurie: tânărul Mihai-George Timoce a trecut cu bine examenul de primire în profesia de avocat (sesiunea septembrie 2023, organizată la nivel național, în cadrul Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților-INPPA). Din ianuarie 2024, va activa în Baroul Cluj.

Născut în 1998 (5 noiembrie), Mihai a fost elevul doamnei învățătoare Ioana Ivan. După terminarea ciclului primar a urmat gimnaziul, tot la Romuli. A continuat să învețe, zi de zi s-a străduit să se autodepășească, îndeplinindu-și visul. Reușita sa este prilej de imensă bucurie familiei care l-a susținut necondiționat și o confirmare a calității, și a valorii, pentru corpul profesoral al școlii din Romuli. Un start bun, un viitor pe măsură!

Felicitări, Mihai, și succesul tău să nu se oprească aici!

Prof. Gabriela Elena Herța

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"