Home » (Galerie FOTO) Pensiunea-restaurant R&R, un loc de rafinament și bun gust pentru zona orașului Năsăud

(Galerie FOTO) Pensiunea-restaurant R&R, un loc de rafinament și bun gust pentru zona orașului Năsăud

Publicat de Radu SÎRBU
3237 Vizualizari

Cea mai modernă pensiune din Țara Năsăudului, Pensiunea R&R, a fost deschisă în urmă cu un an în orașul Năsăud, la Drumul Național 17 D, în apropierea intersecției către Bistrița.

Administrată la ora actuală de Silviu Catarig, locul a rămas o oază de modernitate și confort în ”orașul academicienilor”.

Construită în decurs de doi ani, pensiunea-restaurant R&R – locul deosebit, unde se poate beneficia de tot confortul, dispune de 9 camere de lux, modern mobilate, dintre care 8 camere sunt duble iar una este single. Camerele dispun de baie proprie, aer condiționat, televizor led, internet wireless.

La parter, pensiunea R&R are un restaurant unde oaspeții se vor simți minunat, savurând delicatesele pregătite de bucătari cu experiență dovedită, ce își propun să-și răsfețe clienți cu preparate sănătoase și deosebite. Cu o capacitate de 150 de locuri, restaurantul are, distinct, un separeu ce poate fi folosit ca și sală de conferințe. Parcarea pensiunii-restaurant R&R este supravegheată video.

Concluzia: pensiunea-restaurant R&R este o locație inedit ce își propune să se distingă printr-un rafinament desăvârșit și servicii de foarte bună calitate, așa cum îi stă bine unei gazde foarte primitoare.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"