Home » În BN, Bacalaureatul va fi organizat în 11 centre de examen

În BN, Bacalaureatul va fi organizat în 11 centre de examen

Publicat de Radu SÎRBU
898 Vizualizari

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, examenul de Bacalaureat Național, sesiunea iunie-iulie 2020, se va da în 11 centre dispuse de Inspectoratul Școlar Județean.

Cele unsprezece centre sunt:

 1. Colegiul Naţional ”Andrei Mureşanu” Bistrița (unde vor susține examenul de maturitate 200 de candidaţi ai colegiului dar și 14 de la Liceul Tehnologic Lechinţa).
 2. Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa (222 de absolvenţi CNLR + 56 de la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” Bistriţa).
 3. Liceul Tehnologic ”Grigore Moisil” Bistriţa (110 + 36 de la Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa + 42 de la Liceul Tehnologic Bistriţa + 55 de la Liceul Tehnologiuc de Servicii Bistriţa).
 4. Colegiul Tehnic Infoel Bistriţa (230 + 68 de la Liceul de Arte ”Corneliu Baba” Bistriţa).
 5. Liceul cu Program Sportiv (211 + 20 de la Liceul Teoretic ”C. Romanu Vicu” Teaca).
 6. Liceul Teoretic Sanitar Bistriţa (90 + 8 de la Liceul Creştin ”Logos”).
 7. Liceul Teoretic ”Solomon Haliţă” Sângeorz Băi (130 + 46 de la Liceul Tehnologic ”Liviu Rebreanu” Maieru + 7 de la Liceul Teoretic „Henri Coandă” Feldru + 18 de la Liceul Tehnologic Feldru).
 8. Colegiul Naţional Petru Rareş Beclean (186 + 59 de la Liceul Tehnologic Agricol Beclean + 21 de la Liceul Tehnologic ”Henri Coandă” Beclean + 30 de la Liceul Tehnologic „I. C. Românul” Căianu Mic).
 9. Liceul Tehnologic Economic Năsăud (184 + 15 de la Liceul Tehnologic Telciu).
 10. La Colegiul Naţional ”George Coşbuc” Năsăud (174 + 81 de la Liceul Tehnologic Silvic Transilvania).
 11. Liceul ”Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului (87 de candidaţi).

Centrele de evaluare a lucrărilor vor fi la Liceul Tehnologic de Servicii Bistriţa, Liceul Tehnologic Agricol Bistriţa şi Liceul Tehnologic Bistriţa.

Prima probă scrisă, la limba și literatura română, va fi pe 22 iunie.

Proba obligatorie a profilului la istorie sau la matematică se va desfășura pe 24 iunie. Ultima probă scrisă, la o disciplină la alegere din aria profilului sau a specializării, se va susține pe 25 iunie. La cinci zile distanță, respectiv pe 30 iunie, candidații vor afla și primele rezultate ale sesiunii de vară a examenului de bacalaureat. În zilele de 30 iunie și 1 iulie se depun contestații, iar pe 5 iulie se vor afișa rezultatele finale.

STIRI - NOUTATI SIMILARE

Leave a Comment

* Prin postarea comentariului sunteti de acord cu stocarea detaliilor pe site-ul nostru.
* Comentariile vor fi moderate de un administator inainte de a fi postate si publicate pe site.

Acest website foloseste "cookies" pentru a imbunatatii calitatea si experienta de navigare! Am înțeles | Accept Vezi ce sunt "cookies"